Stáhněte si tapety Nokia 3.2 Stock

Nokia zavedla v posledních několika měsících některé tržní gadgety. Nejprve finský podnik minulý měsíc představil Nokia 4.2 v Malajsii a nyní představil Nokia 3.2 v House Country Finsko. Nokia 3.2 má menší značku nákladů ve srovnání s Nokia 4.2. Přesto však sportuje větší obrazovku i baterii. Tapety Nokia 3.2 na velkém displeji vypadají krásně, stejně jako by vypadaly stejně skvěle na vašem telefonu. Stáhněte si je zdola.

Tapety Nokia 3.2

Máme šest tapet Nokia 3.2, které si můžete prohlédnout níže. Přestože Nokia 3.2 sportuje pouze displej HD+, tapety mají mnohem vyšší rozlišení při 1440 pixelech do 1520 pixelů.

Níže uvedené obrázky jsou komprimované JPEG určené pouze pro demonstraci. Zabalili jsme skutečné tapety PNG na špičkové noze do jediného, ​​snadno dostupného souboru zipu. Z níže uvedeného odkazu si můžete stáhnout tapety NOKIA 3.2.

Stáhnout odkazy
Nokia-3.2-stock-wallpapers.zip

Procházejte naši kolekci tapet Nokia Stock

Nokia 3.2

Nokia 3.2 je rozpočtový plán, který stojí 8990 GBP, takže neočekáváme, že do stolu přinese nic nového. Všechno, co člověk může od tohoto gadgetu očekávat, jsou slušné specifikace, stejně jako výkon, jakož i fotoaparát, který může fotografovat.

Design

Telefon samozřejmě nestojí, pokud jde o dav jiných telefonů, pokud jde o design. HMD Worldwide obsahovala tentokrát vnitřně v plastovém těle, na rozdíl od obvyklého skleněného sendvičového stylu používaného na telefonech Nokia. Většina telefonů v této odrůdě však s plastovými zády však nyní vyzařuje jako sklo. Nokia 3.2 se neliší. Na zadní straně se svisle Branding nokia sedí ve středu, zatímco značka Android One je směrem ke dnu a je vodorovně zarovnána.

Existuje jediná zadní kamera, ale modul fotoaparátu byl navržen tak, aby do něj zahrnoval LED flash a poskytoval vzhled dvojitého fotoaparátu, což není. Kromě toho je záda jen obyčejná i prázdná. Stejně tak má port USB-C a 3,5 mm konektoru pro sluchátka. Konektor pro sluchátka, i když mizí z nákladných telefonů, je v telefonech s rozpočtovým plánem stále velmi typický. Port nabíjení USB typu C je však v této rozmanitosti nákladů velmi neobvyklý i mezi telefony, které náklady na trh dvakrát tolik.

Na přední straně je obvyklá zářezová obrazovka s vodou-kapkou podobnou zářezu a bradou silnou pro přinesení značky Nokia.

Specifikace Nokia 3.2

Gadget je vybaven obrazovkou 6,26 palce s rozlišením 720 pixelů do 1520 pixelů v poměru prvku 19: 9. Existuje asi 269 pixelů na palec obrazovky a také vše, co se týká poměru obrazovky k tělu 80,5%, což je velké přemýšlení o nákladovém bodě. Jedná se o IPS LCD kapacitní dotykový displej schopný vytvořit 16 milionů barev.

Qualcomm Snapdragon 429 je zabalen do gadgetu s Adreno 504 GPU. Toto je obecně SOC objevené na telefonech v tomto rozsahu nákladů. Existuje nejméně 6 GB RAM, který pomáhá procesoru s 16 GB interiérového skladování. Rovněž je k dispozici ještě jedna varianta s 3 GB RAM a 32 GB úložiště. Za počáteční cenu jsou 2 GB RAM a pouze 16 GB interiérového skladování o něco málo. Ani iOS nemůže s takovými vnitřky běžet poměrně hladce.

Ale alespoň gadget bude trvat mnohem déle, teoreticky. Obrazovka 720p a méně výkonná SOC jsou poháněny významnou buňkou 4000 mAh li-po. Je to nevyjímatelné (překvapení překvapení), ale podporuje rychlé nabíjení při 10 W.

Fotoaparát

Na nejméně působivé části telefonu, na kameru. Je to jediná kamera na zádech, která je opět přestávka od trendu, hodně z Google Pixel. S největší pravděpodobností je však trestný čin při porovnání tohoto fotoaparátu s přední vlajkovou kamerou. Je to senzor 13 MP s clonou f/2,2 s podporou automatického zaostření. Je schopen nahrávat videa ve 1080p při 30 fps. Selfie kamera na přední straně je 5 MP, F/2,2, 27mm širokoúhlý střelec. Neexistují žádné pokročilé funkce, jako je podpora PDAF nebo HDR, ale tyto kamery fungují. Stejně jako v tomto nákladovém bodě je s největší pravděpodobností bit, o kterém můžeme zavrhnout za předpokladu, že žádné kamery chytrých telefonů jsou za tyto náklady jakýkoli typ mnohem lepší než ostatní.

Doporučeno pro tebe:

Tapety na jablko

Huawei Honor 10 tapet na zásoby

Tapety Tecno Camon I4 (Full HD+)

iPhone 7/7 Plus/iOS 10 tapet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *