9.7-palcový iPad 2017 vs 9.7-palcový iPad Pro [SPOCTION SPECTS]

Zde je 9,7-palcový iPad 2017 vs 9,7palcový iPad Pro 2016 Spections a funkce porovnání mezi dvěma modely iPadu.

Zapojilo se jen málo fanfár, ale Apple dnes aktualizoval svou stárnoucí iPad sestavu, a zatímco iPad Pro nezískal lásku, na kterou všichni doufali, iPad Air 2 byl obnoven a znovu označen jako „9,7palcový iPad“ a A co je důležitější, vzhledem k snížení ceny. Snížením ceny tabletu o 70 USD je iPad v plné velikosti nyní levnější možností pro ty, kteří potřebovali iPad s displejem většího, než co mini řada musela nabídnout. To znamená, že existuje ještě jedna možnost střední velikosti tablety, i když v iPad Pro 9,7-palcové z loňského roku, což je opravdu skvělý tablet, takže byste si měli koupit?

Odpověď na to velmi závisí na tom, co chcete z tabletu, a samozřejmě, kolik jste ochotni utratit. Hned z netopýra stojí nový iPad 329 $ za konfiguraci 32 GB, zatímco 9,7-palcový iPad Pro bude stát 599 $. Ceny zjevně zvyšují 100 USD za nárazy úložiště pro oba modely, ale pokud jsou náklady primárním problémem, je iPad způsob, jak jít.

Pokud jde o schopnosti, věci se začnou trochu komplikovat, a proč ne, „Pro“ moniker má co dokázat.

Jak lze očekávat, 9,7-palcový iPad nenabízí podporu pro tužku Apple a vzhledem k nedostatku inteligentního konektoru nepodporuje efektivní inteligentní klávesnici a další podobné příslušenství. Ve srovnání s CPU A9X nalezeným v 9,7palcovém iPad Pro, nový iPad využívá procesor App A9.

Obě zařízení nesou stejný displej do bodu, ačkoli iPad Pro se může pochlubit plně laminovaným displejem, antireflexním povlakem, podporou skutečného tónu a samozřejmě technologií široké barvy (P3), že Apple je tak rád udělit výhody z. Rozlišení-moudré, displeje jsou však identické.

Mezi další klíčové rozdíly, kde nový iPad chybí, patří nedostatek zabudovaného Apple SIM, 2 reproduktory ve srovnání se 4 na 9,7palcovém iPad Pro, videokamera s menším počtem megapixelů (8MP) a žádná podpora pro živé fotografie, ne takhle Měl by být pro většinu lidí velkým řidičem rozhodnutí. To znamená, že videokamera nemůže zachytit 4K videa, pokud je to něco, co hledáte.

Pokud jde o barevné možnosti, je povrch růžového zlata exkluzivní pro 9,7palcový iPad Pro, který poskytuje potenciálním 9,7palcovým majitelům iPadu stejný ol ‘stříbro, vesmírné šedé a zlaté barvy, z nichž si můžete vybrat. Kromě umístění reproduktorových grilů jsou dva iPady z velké části podobné designu, i když nový iPad o 9,7 palce je o 1,4 mm silnější než jeho vyšší koncový bratr.

Takže se vším, co řekl, který z nich byste si měli koupit? To je otázka, na kterou je prakticky nemožné odpovědět bez známých potřeb a rozpočtů, ale podle toho, co se rozhodnete, pochybujeme, že budete zklamáni.

Podívejte se na úplné srovnání níže pro více informací a hodně štěstí s vaším rozhodnutím o nákupu!

Můžete také chtít vyzkoušet:

Červený iPhone 7 vs Jet Black iPhone 7 Color Comrov / rozdíl

Apple spustí (produkt) Red iPhone 7 a iPhone 7 Plus, 128GB iPhone SE

Apple Watch Nike Sport Band se nyní prodává samostatně, tkaný nylon a další získávají nové barvy

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *