Card Wars je bezplatná aplikace Apple tohoto týdne, stáhněte si nyní [hodnota 3,99 $]

další týden uplynul další týden a Apple opět aktualizoval obchod s aplikacemi řadou nově doporučených aplikací a jeho týdenní bezplatnou aplikaci „ Týdenní volba. Pokud jste v obchodě App Store nováčkem, představuje to vaši šanci stáhnout a udržovat aplikaci společnosti Apple, která obvykle nese prémiovou cenovou značku. Tento týden je na řadě „Card Wars – Adventure Time Card Game“, která má být nabídnuta zdarma (normálně 3,99 $), která je inspirována konkrétní epizodou populární dětské karikatury Cartoon Network.

Pokud nemáte děti nebo nejste typem jednotlivce, který přepíná svou kabelovou televizi do Cartoon Network, může být pro vás dobrodružný čas. Je to v podstatě animovaná série, která sleduje dobrodružství několika adoptivních bratrů, člověka jménem Finn, a jeho psa Jakeho, který má schopnost svolat magické síly, aby se podle libosti zmenšily a zmenšovaly. Pokud jste náhodou v tomto druhu surrealistického karikaturního šílenství a hledali novou hru iPhone nebo iPad, pak by pro vás mohly být karetní války.

Hráči karetních válek jsou vyzváni, aby vyvolali stvoření a vrhali kouzla, aby bojovali proti vítězství. Hráči budou mít kombinovanou sílu různých válečníků, jako jsou Husker Knights, Amazing Dog a nesmrtelná kukuřice Walker, z nichž všechny lze svolat, aby pomohly vynutit cestu k vítězství. Karetní války mají také obrovskou škálu nových karet a paluby, které mohou shromažďovat, které umožní hráčům vyrovnat stvoření, kouzla a různé věže, které jsou k dispozici během hry. Nejste dostatečně silný? Pohoďte nově shromážděné karty a paluby dohromady, abyste získali ještě větší sílu nad soupeři.

Karetní války jsou samozřejmě nabízeny jako bezplatné stahování a přichází s extrémně barevnou a živou grafikou, která dokonale odpovídá vizuálním stylům animované série. Další položky ve hře lze zakoupit za různé náklady v rozmezí od 0,99 do 22,99 $.

(Stáhnout: Karetní války pro iOS v App Store)

Nezapomeňte se podívat na naši galerii aplikací pro iPhone a galerii aplikací pro iPad a prozkoumejte další aplikace pro váš iPhone a iPad.

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *