MSECURE pro iPhone i iPad udržuje všechna vaše hesla bez rizika s 256bitovým šifrováním Blowfish

Obecně řečeno, většina z nás se obává o naši bezpečnost i soukromí, stejně jako od té doby, co nejvíce , pokud ne všichni z nás houpají mobilní gadget nějakého popisu, platí přesně stejná pravidla. Kdykoli tvůrci softwarových aplikací vloží naše citlivá data do potenciálně nejistých pozic, telefonujeme, aby se hlavy vrhly, navzdory malým dohledům návrhářů softwarových aplikací potenciálně vede k hrozným následkům, je na nás stejně tak, abychom se vyzbrojili, proti Okolnosti, které by mohly vidět naše údaje, které byly přístupné, odcizené nebo použity pro bezohledný cíl.

MSEcure by MSEven Software Application je typ aplikace, kterou měl každý jednotlivec iOS nainstalovat na jejich zařízení. Vyhrazuji si to o označení jednoduchého „správce hesel“, protože to dělá spíše více než vaše obecná aplikace pro ukládání pověření. Může se pochlubit šifrováním ultra sekundy 256bit Blowfish, chrání všechna vaše potřebná data, včetně čísel účtů, uživatelských jmen, hesel, jakož i vestavěným generátorem hesel způsobí, že vaše citlivé informace z těchto zvědavých očí způsobí, že vaše citlivé informace.

Stejně jako jakýkoli typ zabezpečené aplikace může být nastaven na automatické zámek a zahrnuje bezplatnou záložní nástroj, který udržuje vaše data bez rizika i zabezpečená za všech okolností. Pokud se domníváte, že někdo může vyzkoušet a předpokládat vaše hesla, můžete telefonovat na volitelnou funkci sebezničení, takže když jste si stáhli a nainstalovali MSECURE, budete se cítit mnohem více v porozumění míru “ Vedl obrovský krok při ochraně vašich dat.

iOS má, stejně jako jeho protějšek na ploše, vyvinul něco reputace jako bezrizikového útočiště z hrotu malwaru a také obecné nonticety, které trápí soupeření Android, ale protože nás flashback vypukl na OS X, nás učil dříve Letos nemá spokojenost, pokud jde o bezpečnost. Apple byl povinen eliminovat svůj pojistný nárok OS X „Nedostává PC viry“, a přestože mobilní operační systém společnosti Apple ještě nevidí žádný typ digitálních útoků, můžete za to zaplatit, aby si odpočinuli na vavřínech Na gadgetu, který by, pokud byl ztracen, by ve většině situací představoval soukromý s vitálním nástrojem.

MSECURE je celkový balíček, a přestože vás vrátí zpět 9,99 $ v App Store, jak jsem již zmínil, přidaná vrstva zabezpečení by měla mít každý.

(Zdroj: MSECURE pro iPhone a iPad v App Store)

Podívejte se na naši galerii aplikací pro iPhone a galerii aplikací pro iPad a podívejte se na další aplikace pro váš iPhone, iPad a iPod Touch.

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *