Tento tablet Windows 8.1 si můžete zakoupit od HP za pouhých 79 $, právě zde jsou podrobnosti

, které můžete znovu koupit skutečný počítač se systémem Windows za pouhých 79 $-a ještě méně, když vezmete v úvahu Freebies, se kterými přichází. Více podrobností lze objevit přímo tady po skoku.

Edice HP Stream 7 Signature Edition již byla trochu výhodná za původní náklady na sto dolarů, ale když Microsoft během vánočního prodeje zachytil 20 $, skončil jako typ tabletu, který prostě nevyrobil žádný typ smyslu ignorovat.

Naštěstí je tato speciální cena 79 $, když opět nabízí prostřednictvím obchodu Microsoft Store, což znamená, že můžete, když znovu vyzvedněte 7palcový tablet s plnou verzí Windows toho, co lze označit pouze jako absolutní výhodné výhodné místo.

A věci se začínají být ještě mnohem lepší, když si všimnete, že do mixu je Office 365 hodný, který obvykle prodává za 69 $, pokud je zakoupen samostatně. Nejen, že to zahrnuje bezplatné 60 minut telefonních hovorů Skype za měsíc, ale ve skutečnosti to znamená, že tablet stojí jen 10 $.

Ale počkejte, je toho víc.

Jako by to všechno nebylo dostatečně pozoruhodné, Microsoft také nabízí pro svůj obchod bezplatnou dárkovou kartu 25 $, což znamená, že firma vám opravdu platí, že si podpisové vydání HP Stream 7 odtáhne z rukou. Smlouvat? Je to ještě mnohem lepší než vyjednávání!

Za své peníze získáte schopný stůl Windows s 7palcovou HD IPS dotykovou obrazovkou s rozlišením 800 × 1280 kromě čtyřjádrového čipu 1,33 GHz.

I když to nemusí být nejmocnější stroj, který kdy provozuje Windows, je to s největší pravděpodobností nejlevnější, stejně jako bychom hledali levnou dotykovou stroj, pak by to bylo přímo v horní části našeho seznamu.

Než se náklady zvýší, nezapomeňte si vyzvednout ASAP. I když to však dělá, je to stále peklo.

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *