Bezdrátová sluchátka vyhodí do vzduchu v polovině letu kvůli přehřátí baterie

Let z Pekingu v Číně do Melbourne v Austrálii zažilo 19. února bez zneklidňující okolnosti poté, co se sluchátka zapálila a v procesu spálila její dohodu.

Dáma spala, když se ukončila, s příčinou plamenů je baterie v jejích bezdrátových sluchátcích Bluetooth podle zprávy zveřejněné Australským převodovým bezpečnostním úřadem. Zpráva nezveřejňuje jméno spolujezdce, název letecké společnosti, do které let patřil, nebo co je důležité, značku sluchátek, která zapálila.

Zpráva uvádí, že hlasitý výbuch byl slyšet, když se sluchátka zapálila, přičemž dáma uvedla, že „Když jsem se otočil, cítil jsem se na tváři hořel.“

Podle spolujezdce stáhla sluchátka kolem krku, ale hodila je na podlahu letadla, když si uvědomila, že stále zapálí. Letuška uhasila koncování vodou a také když kouř vyčistil baterie sluchátek, které se spojily s podlahou.

To samo o sobě poskytuje určitý typ vhledu do toho, jak přesně se tyto věci dostanou, když nefungují.

Fotografie dámy byly také propuštěny, stejně jako ona se zdá, že unikla vážnému zranění, sluchátka rozhodně opustila svou značku. Explodující baterie ve spotřebitelských zařízeních jsou nyní obrovskými zprávami, které dodržují loňské notoricky známé vzpomínky na Galaxy Note 7 a následné zrušení z důvodu baterií, které měly také tendenci zapálit.

Ve výšce explozí nebyla Galaxy Note 7 na letech povolena kvůli nebezpečí požáru, což vyvolalo fantastický počet problémů pro cestující, kteří byli svěřeni rozhodnutí buď chybět jejich let, nebo předat jejich smartphone.

Bez ohledu na nepříjemnosti, která taková opatření způsobila, tato poslední epizoda zdůrazňuje, když opět, že žádná bezpečnostní opatření nejsou nadměrná, když se jedná o lety. Naštěstí se zdá, že tentokrát nebyl nikdo vážně zraněn.

(Zdroj: ATSB)

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Cydia Eraser a také aktualizace iOS 10 / 10.2

iOS 10.3 beta 7: Existují nějaké typ úprav nebo nových funkcí?

Opravte Cydia Extender Provision.CPP: 81 / PROSTISION.CPP: 71 Chyba, tady je, jak

iOS 10 / 10.2 / 10.1.1 Kompatibilní vylepšení útěku z vězení na Cydia [List]

Jak prohlédnout a aktualizovat firmware Apple AirPods

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *