APK-INFO pro Windows poskytuje prospěšné informace o Android APKS, aniž by je nainstaloval

je blogger, zejména pro technologický průmysl, čas od času naradím na nástroje a nástroje, které jsou v jejich práci tak základní a základní, ale balíčkem Takové pohodlí, že člověk nemůže pomoci, ale ptát se, jak jsme dosud přežili bez takové věci. Pro lidi, kteří hodně hrají s Androidem a milují modifikovat svá zařízení, není mít na svém počítači více sad různých APKS nic neobvyklého nebo dokonce znepokojivého. Co je však nepříjemné, je mít ve složce několik souborů APK, které nemůžete rozpoznat, ani nemůžete ani říct, co jsou, pokud je nenainstalujete.

Instalace APK, který jste právě popadli z internetu přímo do vašeho zařízení, je špatný nápad z různých zjevných důvodů. Bohužel není spousta možností podívat se na to, co APK dělá, aniž by jej nakládal na smartphonu nebo tabletu Android. Cílem to je přesně to, co dotyčná aplikace, APK-info, je řešit.

APK-INFO je základní aplikace založená na systému Windows, která se bude dívat na soubor APK, prozkoumá jej a dodává některé užitečné informace odkazující na tento balíček aplikací.

Program zachycuje informace, jako je název aplikace, ikonu, která se zobrazí, informace o verzi, název balíčku, verze SDK a další. Mnohem důležitější informace zahrnují, jaká oprávnění by příkaz APK, jaké usnesení obrazovky podporují, jaké jsou funkce a odkaz na položku obchodu Google Play pro uvedenou aplikaci, musí existovat. APK-INFO vám dokonce umožňuje snadno přejmenovat soubor APK pro lepší identifikaci v budoucnu.

Velmi užitečný nástroj je k dispozici zcela zdarma a byl původně vydán na fórech Total Commander. Odtud to převzal člen fóra XDA-Developers, který aktualizoval užitečnost, aby poskytoval mnohem aktualizované informace, jako jsou nové verze Android SDK, odkazy na obchody namísto starého trhu Android atd. Ať už vývoj pokračuje nebo, nebo pokračuje nebo pokračuje nebo pokračuje nebo pokračuje nebo pokračuje nebo pokračuje nebo pokračuje nebo Ne, budeme muset vidět.

Z mého pohledu považuji APK-info za velmi užitečný doplněk k mému stávajícímu arzenálu nástrojů souvisejících s Androidem. Vzhledem k tomu, že aplikace je volná, nebude vám to ráda vyzkoušet – můžete ji skončit denně!

(Zdroj: vlákno fóra vývojářů XDA)

Nezapomeňte se podívat na naši galerii aplikací pro Android a prozkoumat mnohem více aplikací pro vaše zařízení Android.

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *