Student George Mason University v USA vydělává 50 000 dolarů ročně ročně podle iPhone pro útěku z vězení

, zatímco o nic o mnoho nebo 40 krokových procesů z minulých let je pro laika stále trochu skličující. S mnoha různými nástroji, pro různé operační systémy a založené na různých verzích iOS, může být scéna útěku z vězení skutečným minovým polem pro lidi, kteří nejsou zvláště technologicky zdatní. Zde přichází vysokoškolský student Kevin Lee.

V současné době na George Mason University v USA využívá Lee útěk z vězení a odemknutí jako služby, které dodává, a dokonce má reklamu na Craigslist popisující jeho poplatky. Lee počítá s tím, že vyřadí mezi 30 a 40 útěky z vězení týdně a že se od tohoto podniku nepředpokládá v nezanedbatelných 50 000 dolarů ročně.

V rozhovoru pro Washington Post vypráví Kevin Lee o svých vykořisťováních (propojení hříčky), ačkoli nedává žádné mnohem více rozhovorů a jeho reklama Craigslist již neběží. Možná studené nohy?

Zatímco útěk z vězení je ve Spojených státech legální, Apple stále zajímá velmi slabý pohled na praxi – chlubení se vyděláváním velkých částek peněz z hackování jejich operačního systému je určitě neuspokojuje. Přijďte si na to myslet, že lidé za útěkem z vězení nebudou příliš rozcuchaní, přičemž tým Dev již voká proti ostatním, který účtuje peníze za útěk z vězení.

(Via: IDB)

Můžete nás sledovat na Twitteru nebo se připojit k naší Facebookové fanpage, abyste se informovali o všech aktuálních od Microsoft, Google a Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *