Animer7 pro iOS 7 vydán, umožňuje přizpůsobit přepínač aplikací a animace bannerů

Je spravedlivé říci, že s iOS 7 je animace mnohem převládající funkcí než kdykoli předtím. Ale díky povaze uzavřeného zdroje firmwaru Apple je přizpůsobení asi tak neexistující, jak tomu tak kdy bylo, ale díky úžasné práci komunitě útěku z vězení-jmenovitě týmu Evad3RS s jejich užitečností Evasi0N7-ve skutečnosti můžeme my Nyní vylaďte animace daleko za to, co jsme si mohli myslet na úrovni zásob. Animer pro vylepšení iPhone je již nějakou dobu, aby to usnadnil, a ve zprávách, které jistě upokojí dlouhodobé uživatele a vězení, byl právě aktualizován pro iOS 7.

Není divu, že vylepšení bylo přejmenováno na Animer7, v souladu s pojmenovacím schématem mnoha vylepšení založených na iOS 7 tentokrát. Pro nezasvěcené, Animer7 vám umožňuje přizpůsobit způsob, jakým se některá nabídky a prvky chovají nebo animují, a zda si přejete vyladit s multitaskingovými animacemi nebo animary bannerů, Animer7 vás pokryl celou cestu.

Můžete například nechat určité bannery zmizet dovnitř a ven, což je optimální, pokud se snažíte přivést do řízení prvek klidu. Naopak, můžete mít oznámení a nabídky sklouznou ze všech druhů úhlů a pokynů, ale cokoli, co se snažíte dosáhnout, je Animer7 snadno nejlepším vyladěním animace, na které jsme dosud narazili.

Kromě toho, že vám umožní změnit pocit ze zážitku iOS 7, má Animer7 také jeden nebo dva skryté doplňky na rukávu. Kromě toho, že vám dáte možnost skrýt ikonu novinového stánku – protože, přiznejme si, jen velmi málo lidí ji používá – můžete také skrýt separátorové linie v kontrolním centru, abyste celkový vzhled čističe.

Animer7 najdete v úložišti BigBoss a vrátí vás zpět 1,99 $. Pokud jste se setkali s předchozími iteracemi Animeru, určitě si budete chtít vyzvednout a pro stín pod dvěma babkami, absolutně využívá úžasnou hodnotu za peníze.

Zde je rychlé demo vylepšení v akci:

Pokud stále chcete trochu více na frontě animací, pak nezapomeňte také vystřelit náhodnou ikonu.

Popadněte to, vyzkoušejte některé z mnoha funkcí a nezapomeňte nechat své myšlenky a kritiku pomocí normálních kanálů níže!

Pro návody o útěku z vězení na to, jak se podívejte na: podívejte se na:

IOS 7 – 7.0.4 Útěk z vězení: Stáhněte si Evasi0N 7 pro iPhone 5S, 5C, 5, iPad, iPod Touch [Windows / Mac]

Útěk z vězení iOS 7 – 7.0.4 Untored na iPhone 5s, 5C, 5, 4S a mnohem více s Evasi0N 7 [Video Tutorial]

Nezapomeňte se podívat na naši galerii aplikací pro iPhone a galerii aplikací pro iPad a prozkoumejte mnohem více aplikací pro váš iPhone, iPad a iPod Touch.

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *