Přidání kalendáře iCloud do Android Gadget

Je jednoduché objevit se zamotané ve stresujících rozvrzích, událostech a časových osách. Váš kalendář je nezbytný nástroj, který funguje jako asistent, který vám pomůže sledovat tyto události. U většiny našich smartphonů obsahujících kalendářní aplikace je mnohem snazší si je o těchto událostech připomenout z našich gadgetů.

Kalendář iCloud je osobní kalendářní aplikace pro uspořádání a organizaci akcí Apple, které běží na mobilních telefonech iOS a na stolních počítačích MacOS. Účelem má zefektivnit aktivity organizováním úkolů uživatele i schůzky vizuálně digitálním i jednoduchým způsobem.

Umožňuje spoluhráčům sdílet informace, rutinní schůzky a rychle komunikovat. Využití iCloud ve vašem gadgetu Android je jednoduché a jednoduché, pokud online svůj život v Androidu i v iOS.

Způsoby přístupu k iCloudu na zařízení Android

Jako uživatel telefonu přichází okamžik, kdy se objevíte s využitím dvou telefonů se dvěma různými operačními systémy. ICloud vám umožňuje pouze uchovávat e -maily, kontakty a obrázky synchronizované na všech vašich zařízeních Apple.

1. Přístup k iCloud Mail na Androidu
Aplikaci Gmail můžete nakonfigurovat tak, aby získala přístup k vaší poště iCloud v dodržování kroků:

Přihlaste se na stránku Apple ID.

Přejděte na stránku Správa a vyhledejte zabezpečení v rámci hesel specifických pro aplikaci a poté klikněte na Vygenerovat heslo.

Otevřete Gmail a také klikněte na tlačítko nabídky.

Klikněte na šipku výběru účtu a poté vyberte Přidat účet.

Zadejte svou e -mailovou adresu iCloud a heslo a poté klikněte na Další.

2. synchronizace kontaktů iCloud s Androidem
Otevřete iCloud.com ve svém prohlížeči a přihlaste se. Exportujte kontakty otevíráním kontaktů a výběrem kontaktů, které chcete exportovat. Klepněte na ikonu Gear a také vyberte Export Vcard a poté uložte data VCF do zařízení. Poté tato data přeneste do telefonu Android pomocí cloudového úložiště nebo USB.

Na vašem Androidu otevřete své kontakty. Klikněte na nabídku a poté nastavení a poté importujte. Vyhledejte data VCF a importujte kontakty.

Jak využít iCloud pro zařízení Android

Většina aplikací společnosti Google je na iOS, ale totéž nelze pro gadgety Android použít, pokud musíte získat přístup k službám společnosti Apple. Využití iCloud ve vašem gadgetu Android je však jednoduché, pokud dodržujete tyto kroky:

Otevřete prohlížeč.

Přejděte na iCloud.com

Vložte své údaje o identifikaci Apple.

Počkejte, jak se objeví tuny, dokud nebude zobrazen přístup k získání grafické zprávy.

Měli byste být schopni vidět zkratky pro nabízené webové aplikace iCloud, jako jsou fotografie, připomenutí, poznámky, a dokonce i iPhone.

Někdy může být výše uvedený proces zasažen nebo zmeškaný. Ne všechny gadgety Android umožňují tomuto typu procesu. V několika telefonech možná nebudete moci překročit iCloud.

Jak vidět svůj kalendář iCloud na zařízení Android

Vždy doporučujeme sdílet váš kalendář iCloud do kalendáře Google. To vám neposkytuje plně spravovat během každé jednotlivé události, ale poskytne vám všechny základy, které budete potřebovat. Například budete moci získat přístup k popisům událostí, časům událostí a titulů událostí.

Bohužel, od té doby, výše uvedené nelze provést přímo z vašeho zařízení Android. Chcete -li, aby se váš kalendář iCloud objevil na smartphonu nebo tabletu Android, musíte jej ručně propojit s kalendářem Google na webu s využitím dodržováním kroků:

Přejděte na webovou stránku iCloud.

Přihlaste se k využití vašich přihlašovacích údajů Apple.

Na stránce domu klikněte na možnost kalendáře.

Klepněte na tlačítko Sdílet vedle kalendáře, které chcete zobrazit z kalendáře Google.

Objeví se vyskakovací okno, vyberte zaškrtávací políčko veřejného kalendáře.

Pod URL klepněte na možnost kopírovat odkaz.

Otevřete kalendář Google a poté klikněte na znaménko plus.

Klepněte na možnost URL.

Vložte URL kalendáře v kroku 6.

Klepněte na odkaz přidat kalendář vpravo dole.

Poté byste měli být schopni získat verzi pouze pro čtení ve svém kalendáři Google v událostech ICloud Calendar. Verze pouze pro čtení znamená, že nemůžete provést žádný typ úprav rutiny vašich událostí, pokud nevyužíváte svůj gadget Apple nebo webovou stránku iCloud.

Je opravdu důležité si uvědomit pravdu, že pokud má někdo URL vašeho kalendáře iCloud, budou moci vidět materiál zobrazený na stránce. Při uvedení jakéhokoli typu osobních nebo citlivých informací buďte tedy opatrní.

Funkce kalendáře iCloud

Umožňuje oznámení o nadcházejících událostech. To se provádí buď pomocí e -mailů, pageru, služby krátké zprávy (SMS), nebo se zobrazí na obrazovce.

Umožňuje sdílení a synchronizaci s jinými zařízeními.

Umožňuje sledování událostí i schůzek týmem najednou.

Má několik zobrazení kalendáře, tj. Kalendáře pro práci, kalendáře pro domov atd.

Umožňuje předplatné další kalendáře, aby se zajistilo, že jednotlivci mohou držet krok s jejich dobrým fnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *