Amazon používá až 400 dolarů z 5k a 4K iMacs, získejte nabídky právě zde

Amazon se v současné době snaží vaše chuť k jídlu a přiměje spotřebitele k nákupu nového hardwaru Apple iMac pomocí vynikajícího jako jako vynikající jako vynikající jako pomocí vynikajícího jako pomocí vynikajícího jako pomocí vynikajícího jako pomocí vynikajícího jako je vynikající jako as vynikající jako Stejně jako diskontní sazba 400 USD na některých modelech IMAC. Nabídky viz 27palcový 3,8 GHz 5K sítnice IMAC Apple s 2TB SSD z 2 299 $ na velmi přitažlivé 1 899 $.

V nákupu, abyste vás mohli více pokoušet, pojďme se rychle podívat na několik specifikací senzačního 27palcového designu, který se v současné době nabízí.

Ohromující 27palcová obrazovka sítnice 5K pomocí rozlišení 5120 po 2880 pixelů

Styl 5 mm, který vzdoruje logice a také vypadá sofistikovaně i moderní

Zahrnutí magické myš Apple 2

Čtyřjádrový procesor Intel Core i5 sedmé generace

Doprovodný 8 GB RAM

Předinstalovaný operační systém MACOS s nepřetržitými bezplatnými upgrady pomocí Mac App Store

2x Thunderbolt 3 Ports (USB-C)

Někteří odborní jednotlivci možná začali soustředit svůj zájem na senzační hardware IMAC Pro Apple, ale buďme zde upřímní, to je obvykle mimo rozmanitost nákladů pro hodně z nás jednoduchých smrtelníků na světě, což nabízí takové nabídky, jako je tento Všechno mnohem přitažlivější. Níže jsou uvedeny primární obchody pro vaše prohlédnutí. V současné době se pro vaši úvahu používá buď v konfiguraci 21 palců nebo 27 palců a poskytne vám možnost ušetřit až 400 $ na nákup.

Koupit: Apple iMac (27palcový displej sítnice 5K: 3,8 GHz čtyřjádrový Intel Core i5, 8 GB RAM, 2TB) z Amazonu: 1 899 $ | Původní cena: 2 299 $

Koupit: Apple iMac (21,5 ″ displej sítnice 4K, 3,0 GHz čtyřjádrový Intel Core i5, 8 GB RAM, 1TB) z Amazonu: 1 099 $ | Původní cena: 1 299 $

Jak je obvykle vždy situace s nabídkou Apple – stejně jako zejména situaci této hodnoty – je vždy rozumné zkontrolovat, co je v nabídce, a poté se zavázat a nákup co nejrychleji. Produkty Apple jsou velmi schopné udržet svou hodnotu, což naznačuje, že je lidé normálně rychle při použití této přírody filtrují do veřejné domény. A kromě toho je to možnost ušetřit 400 USD za senzační 5K sítnice IMAC s přístupem ke současné i největší verzi MacOS.

To je absolutně šance, kterou je třeba zabavit a také s okamžitým dopadem s využitím výše uvedených podrobností produktu.

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Stáhněte si iOS 12.2 konečné odkazy na IPSW a aktualizaci OTA pro iPhone i iPad

Stáhnout: iOS 12.3 Beta 1 odkazy na IPSW, aktualizace OTA

iOS 12 / 12.1.2 iPhone XS Max Aktualizace útěku z vězení, kterou dodává vývojář UNC0ver Lead Developer

Stav útěku z vězení iOS 12.2: Zde je to, co požadujete vědět

Útěk z vězení iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 s UNC0ver a také nastavit Cydia, zde je přesně to, jak [tutoriál]

Jak snížit iOS 12.2 na iOS 12.1.4 na iPhone nebo iPad

Můžete nás dodržovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *