Stáhněte si Honor V20 Moschino Edition Stock Alwappapers

Huawei spustil Honor V20 v prosinci 2018. Dříve jsme sdíleli tapety z Honor V20 (Zobrazit 20). Podnikání právě představilo speciální vydání telefonu. Nyní si můžete stáhnout všechny tapety Honor V20 Moschino Edition v plné kvalitě HD+. Níže je 16 tapet s rozlišením 2160 x 2310 px a poměrem prvků 19: 9.

Huawei má nějaké potíže s prasknutím na největší trh chytrých telefonů, USA. Přesto se čínský obchod na trhu těšil neuvěřitelnému úspěchu. Nyní je zařazen do druhého největšího výrobce smartphonů nad Apple a také pod Samsungem. Obě tyto společnosti mají hlavní podíl na americkém trhu. Tento měsíc společnost Huawei oznámila další nový smartphone prostřednictvím své čestné značky. Honor V20 je speciální vyhlížející telefon a jeden z prvních chytrých telefonů se zobrazovací dírou.

Honor V20 Design

Díra fotoaparátu na displeji není jediným speciálním aspektem designu, ve skutečnosti není v žádném případě zvláštní. Huawei již oznámila Huawei Nova 4, další telefon s podobnou zobrazovací dírou. V posledních několika letech vytváří Huawei některé z nejvíce vizuálně senzačních smartphonů. Byl to Huawei, který poprvé představil barvu dvojitého tónu s Huawei P20. Honor V20 Moschino Edition má speciální zadní panel, který ukazuje design tvaru V, když na něm svítí světlo.

Nastavení zadní kamery není něco, co se mi osobně líbí, je to přesto zvláštní. Obě kamery jsou nastaveny vodorovně se sekundárním čočkou spárovaným s LED bleskem v jednom modulu, zatímco primární senzor kamery je jen … samo o sobě. Spodní konec zařízení se skládá z nabíjecího portu USB typu-C a reproduktoru. Na vrcholu je konektor pro sluchátka, zatímco tlačítka jsou umístěna na ideální straně. SIM zásobník je na levé straně na svém normálním místě. Skener otisků prstů je umístěn na zadní straně zařízení také na svém normálním místě.

Honor V20 Moschino Edition Specs

Edice V20 Moschino byla postavena na nádherném 6,4 ”LCD panelu s plným rozlišením HD+ (1080 pixelů 2310 pixelů) s neobvykle vysokým prvkem 19,25: 9. To vše počítá na počet pixelů na palec (PPI) ve výši 398. Zařízení je napájeno procesorem Octa-Core HiSilicon Kirin 980 spárovaný buď s 6 GB RAM nebo 8 GB RAM. Existují dvě nabízené možnosti úložiště: 128 GB a 256 GB.

Nastavení zadní kamery se skládá ze 48 MP Sony IMX586 zadní střelce, což je obrovský 1/2palcový senzor CMOS (0,8 µm/pixel) s odrůdou čtyřbodové kapitoly, který umožňuje pixelovým binningu pro HDR 12 MP Night Shots. Připojuje se k němu 3D senzor TOF vzadu, který pomáhá při tvarování těla 3D. Jinými slovy, můžete uměle vypadat mnohem lépe na obrázcích celého těla. V díře na displeji se nachází 25 MP selfie kamera. Dalším zvláštním prvkem je, že kamera fyzicky neproniká displejem. Huawei říká, že na displeji vyřízli pouze vrstvu LGP, zatímco ponechali OCA, pol, barevný filtr, odrůdu neporušený.

Na straně softwaru běží EMUI 9.0 na vrcholu Android 9.0 PIE a podporuje EIS i GPU Turbo 2.0. Rovněž podporuje režim plochy Huawei, který je trochu jako Samsung Dex. Vydání Honor V20 Moschino lze tedy použít jako PC, když je připojena k monitoru, alespoň teoreticky. Jedná se o duální SIM zařízení a podporuje polohování duálního frekvenčního GPS a také trojnásobnou anténu Wi-Fi.

To vše je poháněno baterií 4000 mAh, která musí stačit pro jakýkoli druh uživatele. Rovněž podporuje neuvěřitelně technologii poplatků společnosti Huawei za rychlé nabíjení.

Tapety Honor V20 Moschino Edition

V tomto balení máme celkem 16 plnohodnotných tapet HD+. Mají rozlišení 2160 pixelů 2310 pixelů, což je mnohem více než dost pro jakýkoli typ displeje smartphonu, dokonce i stolní počítače. Několik z těchto tapet je také rozlišení 1080 pixelů 2310 pixelů, což je stejné jako displej zařízení. Níže jsme nahráli několik tapet Honor V20 Moschino Edition, takže si můžete vybrat, zda se vám líbí. Pokud tak učiníte, můžete si celý balíček stáhnout do jediného souboru ZIP z níže uvedeného odkazu ke stažení.

Stáhnout odkazy

Honor-V20-Moschino-Edition-Stock Wallpapers.zip

Stáhněte si všechny tapety

Můžete také jako:

Huawei mate 10 lite tapety

Asus Zenfone max m2 tapety

HUAWEI NOVA 4 Tapety (Full HD+)

Xiaomi Mi Mix 3 Tapety (13 FHD+ stěny)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *