Pár hodin odtud: iPhone 11, aby neměl reverzní bezdrátové nabíjení a také podporu Apple Pencil, rychlá nabíječka zahrnutá v boxu

s iPhone 11, která má zavést za jen několik hodin, populární analytik Ming-Chi Kuo má Sdílel novou zprávu o tom, co můžeme očekávat z nového telefonu. Je znepokojivé, že také sdílí to, co bychom také neměli očekávat.

Počínaje špatnými zprávami se Kuo domnívá, že očekávaná funkce zpětného bezdrátového nabíjení se nedostane do konečného designu iPhone 11.

Očekávalo se, že tato funkce umožní iPhone bezdrátově poplatky za další Gadget kompatibilní s Qi, stejně jako četné stávající vlajkové lodi Android. To by bylo určitě velmi výhodné pro majitele AirPods, avšak Kuo uvádí, že Apple měl problémy s tím, že v rámci „požadavků Apple“ funguje jakoukoli práci.

To by byla pro Apple velkou slečnou, zejména přemýšlení o nedávných zprávách, že logo Apple na zadní straně nových telefonů iPhone bylo přesunuto směrem k centru při nákupu, aby jednotlivcům poskytla snadno přistávací zónu při nabíjení AirPods. Rovněž přichází měsíce poté, co byl Apple požadován veřejně zrušit Airpower, její bezdrátovou nabíjecí rohož, za podobné problémy s výkonem.

Apple se také lehce říkalo, že má na rukávu menší tužku jablek. Tato tužka Apple by umožnila jednotlivcům skládat se na obrazovce iPhone, podobně jako sestava Galaxy Note pro telefony Android. Bohužel, to se zjevně nestane. I když to není překvapivé, je to stále zklamáním.

Ale Kuo má také nějaké skvělé zprávy. Uvádí, že dva návrhy iPhone Pro budou odeslat s rychlejší nabíječkou v krabici. Apple již dlouho využívá přesně stejnou nabíječku 5W pro iPhone, ale nová zpráva má vyšší koncové iPhony, které nyní místo toho přepravují s nabíječkou 18 W. To znamená, že port USB-C se zatím nemusí dostat do sestavy.

Přesně pochopíme, jak přesné je to vše za pár krátkých hodin. Stejně jako tehdy se můžeme dostat k pověstům za cokoli dál!

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Stáhněte si odkazy a nastavení iOS 13 GM IPSW na iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, plus, 6S, iPad, iPod [tutoriál]

iOS 13/13.1 Datum vydání konečné verze odhalené společností Apple

Stáhněte si odkazy IOS 13 GM IPSW a OTA pro iPhone

iPhone 11 vs iPhone 11 Pro vs 11 Pro Max vs XR / XS / MAX [SPOLEČNOST SPECIS]

iOS 13.1 Beta 3 Profil Data Stahování odkazu bez účtu dev, tady je jak

Stáhnout iOS 13.1 Beta 3, IPADOS 13.1 Beta 3 IPSW odkazy, OTA Aktualizace pro iPhone, iPad

Útěk z vězení iOS 13/13.1 Aktualizace podmínky [nepřetržitě aktualizováno nejnovějšími informacemi]

IOS 13 GM Profil Data Download Link Pro OTA Aktualizace, proč není k dispozici?

Můžete nás dodržovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *