Samsung Galaxy S6 vs Galaxy S5: Oficiální srovnání specifikace

, pokud se týká propagace nového nebo nadcházejícího produktu, nikdo to nedělá spíše jako Samsung, stejně jako v posledních několika týdnech, viděli jsme poněkud trochu galaxie S6 a její zakřivený bratranec, hrana S6. I když je pro lidi často poněkud těžké ověřit nákup nového smartphonu každý rok, tvůrci jdou nad i mimo ni, aby vás přesvědčili, že jejich další obrovská věc stojí za rozloučení s obrovskými částkami, stejně jako Galaxy S5 zůstává Solid smartphone, Sammyho porovnání se starým versus novým může jen ovlivnit současný model.

V posledních letech jsme to viděli na mobilním trhu – prodejci zasáhli něco na náhorní plošině, pokud jde o to, co jiného mohou udělat pro vylepšení věcí. Vzhledem k tomu, že společnost Samsung dosud zadržovala prémiový styl, rozhodnutí společnosti o výběru pro profil vyššího konce naznačuje, že se jedná o podstatný odchod na předchozí S5, i když pro puristy jde o technické specifikace.

Společnost Samsung dal S5 a S6 spolu s jedním a porovnal několik klíčových hardwarových aspektů. I když není pochyb o tom, že S6 vyhraje, pokud jde o surovou sílu, korejské podnikání bylo poněkud selektivní o tom, které kousky informací, které mají zahrnovat, a jako takové, opomněly zmínit pravdu, že S6 zbavuje spoustu vnímaných „Svobody“, jako je odnímatelná baterie, hydroizolace a slot microSD.

Přesto však není obavy, že Galaxy S6 zabalí označení úderu a také jak můžete vidět pomocí infographic, obrazovka Quad-HD nejvyšší panel S5 1080p, který byl jen před rokem chválen jako nejlepší jako nejlepší jako nejlepší v podnikání. Lidé rovněž zakopali přes jednu další, aby se chválili halda na zadní kameře směřující Galaxy S5, která byla vylepšena u S6, stejně jako se silnějším procesorem, stejně jako tři koncerty DDR4 RAM, musí softwarová aplikace Lollipop. – Jeden by doufal – běžet bez konceptu zpoždění.

Galaxy S6 a S6 Edge budou mít styly v souladu s iPhone 6 /6 Plus, kromě toho, co Apple se rozhodne vyhodit později v tomto roce, ale také půjde hlava s HTC jako HTC Jeden M9. Nejpřesnější úsilí Tchajwanské společnosti je s největší pravděpodobností nejjasnějším příkladem toho, jak se podnikání běžně vynoří pro nové nápady, přičemž ve srovnání (vizuálně i technicky) přináší extrémně kousek na stůl s jedním M8, ale společně s pověřeným LG G4 , stále představuje hrozbu.

Věříte, že Galaxy S6 stojí za upgrade S5? Prohlédněte si níže uvedený infographic a také porozumíme tomu, čemu věříte v komentáře.

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Samsung Galaxy S6 vs Galaxy Note 4: Specifice / Funkce Porovnání [Graf]

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *