Top 3 Lollipop Custom Roms pro OnePlus One

Později minulý rok, firma s názvem OnePlus odhalila své první vlajkové zařízení, jedno. Ten OnePlus byl extrémně medializovaný, stejně jako po jeho vydání, stálo to za to čekat. The OnePlus One zabalí bestie specifikace v extrémně ekonomickém držáku nákladů. Několik jeho vrcholů je, že je poháněn čipovou sadou Snapdragon 801 s 3 GB RAM. Hráči, tento gadget je ten, který by vyhovoval vašim potřebám to nejlepší, protože ten Plus jeden sportuje Adreno 330 jako jeho GPU.

Já sám využívám ten Plus One více než měsíc, stejně jako musím říci, že je to skutečně vlajkové zařízení pro Android. Ten OnePlus je tak prominentní mezi předběžnými uživateli Androidu, protože je dodáván s CyanogenMod 11s, vlastní ROM z krabice. Cyanogen je chápán pro schopnost přizpůsobit téměř vše, co se vám líbí. Specialitou OnePlus One spočívá v tom, že zabalí tunu pozoruhodných funkcí CyanogenMod, které ani nepotřebují kořen.

Cyanogen však zaručil, že uvolní Android Lollipop (CM 12S) pro OnePlus One do 90 dnů od předběžného vydání. 90denní časové období již vypršelo, stejně jako mnoho lidí OnePlus One Jednoduše poskytlo naději. Pokud jste jedním z těchto lidí a chcete také zažít Android Lollipop na vašem OnePlus One, tato příručka vás obzvláště vytvoří! V tomto článku se chystáme vyhodnotit ty nejlepší vlastní ROM pro typlus, který běží na nejnovějším Android Lollipop. Pojďme se do toho dostat!

Požadavky:

OnePlus One s odemčený bootloader.

Váš OnePlus One musí být zakořeněn.

Nainstalováno vlastní uzdravení (navrhujeme TWRP).

Pokud jste dosud nezakořenili a blikali jste na svém OnePlus One, dodržujte tohoto podrobného průvodce:

Jak odemknout bootloader, root i Flash twrp na OnePlus One

Nejlepší vlastní ROM pro OnePlus One

1. CyanogenMod 12 (noc)

Vývojář: CyanogenMod

Pravděpodobně jste to viděli. Pro milovníky Androidu, jako jsme my, jsou v historii Androidu dva hlavní hráči. Jedním z nich je samotný Android společnosti Google, zatímco druhý je CyanogenMod. CyanogenMod poskytuje jednotlivci zážitek z téměř skladu a je naskládán s tunou pozoruhodných funkcí. Google odhalil svou nejnovější i nejsladší verzi Android později v loňském roce – Lollipop. Jistě, nyní můžeme ochutnat lízátko na OnePlus, který využívá CyanogenMod 12! Všimněte si, že se jedná pouze o noční sestavení. I když se jedná o extrémně stabilní ROM, doporučujeme využít mnohem více stabilní ROM, pokud budete využít svůj OnePlus jako každodenní řidič.

Nejnovější CM 12 je spuštěn Android 5.0.2 Lollipop, aby se zajistilo, že získáte to nejlepší z nejlepších. Na rozdíl od ostatních ROM, CM 12 podporuje gesta, která byla nabízena v CM 11s pro OnePlus One. Patří mezi ně dvojitý klepnutí pro probuzení a také hudební gesta. V nastavení obrazovky můžete umožnit výběru okolní obrazovky získat zážitek podobný Motorola na vašem OnePlus One. Pozoruhodné funkce, které zahrnují CyanogenMod 12, jsou uvedeny níže:

Schopnost přizpůsobit lištu stavu.

Možnosti konfigurace tlačítek. Můžete povolit tlačítka na obrazovce jako dříve.

Schopnost upravit nabídku napájení.

Možnost probudit gadget pomocí klíčů hlasitosti.

Přehrávání Spravujte pomocí klíčů hlasitosti!

Schopnost přidat několik profilů pomocí nabídky System Profiles.

Mnohem více volného RAM.

Na základě skladování OnePlus One Cornel.

Rychlé vysílání.

Změňte světla oznámení.

Změňte světla baterie.

Možnost vylepšení barev.

Jak všichni víte, jeden onePlus již obsahuje vlastní verzi CyanogenMod z krabice. Využití CM 12 tedy nebude mimozemský, stejně jako budete moci objevit téměř o čemkoli v žádném okamžiku. Nejlepší část o využití CyanogenMod 12 je to, že budete moci zažít nejnovější Android Lollipop, což znamená, že cokoli se zhmotňuje! Také, CyanogenMod 12 nočních listů je aktualizováno téměř každý den, takže neočekávejte, že chyby vydrží po dlouhou dobu!

Chcete -li stáhnout CyanogenMod 12 ROM pro vaši OnePlus One, najdete v oficiální stránce stahování a také nastavte nejnovější dostupnou verzi!

2. BlisSpop ROM

Vývojář: Vortex1969

Pokud nejste velkým fanouškem CyanogenMod, chcete však zažít Android 5.0 na vašem OnePlus One, Blisspop ROM vyhovuje vašim potřebám to nejlepší! S BlisSpopem získáte tekutinu a také blažený zážitek na vašem OnePlus. Přestože je Blisspop založen na CM 12, poskytuje jednotlivcům několik jeho jedinečných i pozoruhodných funkcí. S tunou funkcí pro přizpůsobení je Blisspop pozoruhodnou ROM. Podívejme se tedy na své nejlepší i pozoruhodné funkce!

Na základě True Android 5.0, Lollipop.

Hodiny i možnosti data.

Schopnost zobrazit sekundy v liště podmínky.

Možnosti baterie.

Monitor provozu.

Povětrnostní podmínky nabízené na liště podmínky.

Vymažte tlačítko všech nabízených v nedávné nabídce aplikací.

Povoleno Google Browse Barnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *