Stahování: IOS 16.1 / iPados 16.1 RC OTA Profil vydán

Nyní si můžete stáhnout iOS 16.1 RC a IPADOS 16.1 RC OTA profil a odkazy IPSW. Právě zde jsou podrobnosti.

Společnost Apple dnes vydala závěrečnou beta verzi iOS 16.1 a iPados 16.1, s designéry kromě těch, kteří jsou na veřejném beta programu, kteří je nyní mohou vyzkoušet před jejich propuštěním na veřejnost.

Apple rovněž ověřil, že IPADOS 16 bude odeslán na veřejnost 24. října a nezmínil se o iPadosu 16.1. Aktualizace iOS 16 však byla vytvořena světu minulý měsíc.

Pokud jde o to, na co se jednotlivci mohou dívat dopředu s iOS 16.1, je tu spousta. Online aktivity jsou podporovány poprvé, zatímco Apple rovněž přidává podporu pro nabíjení čisté energie – funkce, která iPhone umožní poplatku za čistší energii využíváno regionálními elektrárnami.

Mezi další vylepšení patří rezignovaná značka baterie a znamení porce pro ty gadgety, které jej dříve nepodporovaly.

Vývojáři si nyní mohou stáhnout iOS 16.1 a IPADOS 16.1 Betas na gadgety, které mají nainstalované potřebné beta profily, zatímco se očekává, že se ve dnech za předpokladu, že se mezi dnešními dny objeví žádné vydání.

Vydání iOS 16.1 a IPADOS 16.1 poskytne konec prodloužený beta program, který začal v červnu s událostí WWDC, která byla oznámena aktualizace Apple. Stále čekáme na oficiální potvrzení, kdy se MacOS Ventura objeví v době psaní, očekává se však, že bude 24. října spolu s IPADOS 16.

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Stáhnout: iOS 16.1 / iPados 16.1 RC OTA Profil

Jak opravit špatné vypouštění výdrže baterie iOS 16 [průvodce]

Útěk z vězení iOS 16.0.3 na iPhone a aktualizaci stavu iPad

Kompatibilní a podporované iPhone, iPad, iPod Touch zařízení

Skryté funkce iOS 16: 100+ modifikací nám Apple neřekl

Stáhnout: iOS 16.0.3 Soubor profilu OTA, odkazy na IPSW

Stáhněte si iOS 16 konečné odkazy IPSW a také nastavení na iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plus [tutoriál]

Můžete nás dodržovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *