League of Legends Dev pracuje na charakterové taktické střelce „Project A“

během svého 10. výročí Riot Pls Stream včera, League of Legends Developer Riot Games škádlil svůj vpád do žánru FPS s tím, co v současné době nazývá projekt A . Riot popisuje, že dosud nevrtaná hra jako „taktická střelce založená na charakteru“ se zaměřením na „přesnou zbraň“ spojené s kreativním využitím široké škály schopností.

Na první pohled se objeví projekt A jako kříženec mezi Counter Strike Valve: Global Offensive a Blizzardova overwatch, přičemž narážky z vysoce rizikového boje s vysokým odměnou a jeho repertoár hrdin , územní územní dovednosti nebo podpůrné dovednosti. “S projektem A zůstáváme věrni ve vysoce důsledné hraní střelců TAC,” říká výkonná producentka Anna Donlon. “Ale chceme vyvinout prostor.” Chceme střelce TAC s větší kreativitou, větším výrazem a mnohem více stylem. “

Projekt A je přesný taktický střelec s smrtícím obsazením postav, nasazených na téměř finanční zemi. V projektu A, schopnosti vytvářejí jedinečné příležitosti pro vaše záření.

Riot slibuje, že stejně jako u League of Legends jsou v tom na dlouhou trať. Za tímto účelem studio pracuje na zpevnění nadací hry a snaží se snížit dopad latence a možnost setkat se s podvodníky, aby hráči mohli získat nejlepší konkurenční zážitek přímo z brány. Jedním z běžných problémů byla Peekerova výhoda, přičemž Riot tvrdil, že plánuje problém vyřešit vylepšením NetCode.

Pro další podrobnosti budeme muset počkat do roku 2020.

Ti, kteří zmeškali Stream, mohou sledovat zhruba tříminutové video publikované na kanálu Riot Games YouTube, které nabízí přehled o tom, co víme dosud.

Můžete také chtít vyzkoušet:

Útěk z vězení iOS 13.1.3 Aktualizace: Opravy zabezpečení, opravy podrobně popsané společností Apple

Downgrade iOS 13.1.3 / iPados 13.1.3 na iOS 13.1.2, tady je, jak

Checkra1n iOS 13.1.2 Útěk z vězení na základě CheckM8 Exploit „Oznámen“

Stahování: iOS 13.2 Beta 3 odkazy IPSW, vydán soubor profilu OTA

Stahování: iOS 13.1.3 / iPados 13.1.3 odkazy na IPSW, aktualizace OTA pro iPhone a iPad

Nejlepší iPhone 11, 11 Pro Max pouzdro s štíhlým, peněženkami, ultra tenkým designem? Zde jsou naše nejlepší tipy [seznam]

IPhone 11/11 Pro Max Protector s temperovaným sklem: Zde jsou ty nejlepší

Nainstalujte web Whatsapp na iPad díky iOS 13 a iPados 13.1

Útěk z vězení iOS 13/13.1 Aktualizace stavu [nepřetržitě aktualizováno nejnovějšími informacemi]

Můžete nás sledovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce Facebook se informovat o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *