Spravujte parametry jádra na Androidu s jádrem Adiutor

, pokud se týká vylepšení jádra na Android, je jádro Adiutor první aplikací, která v naší mysli bliká. Dnes přesně uvidíme, jak můžeme spravovat parametry jádra na zařízeních Android.

Android je pozoruhodný operační systém ve svém čistě nemodifikovaném určování jakékoli chuti, do které může být zabalen různými OEM. To, co platforma dělá ještě atraktivnější, je však extrémně všestrannost, kterou umožňuje svým uživatelům. Na základě Linuxu je OS svazek různých prvků a jejich přizpůsobení je můžete přimět k tomu, aby vytvořili ten nejlepší možný výkon.

Při hledání metod pro zlepšení výkonu zařízení pro Android musíte narazit na věci, jako jsou vylepšení jádra, optimalizace systému, build.prop vylepšení atd. A také vyladění konfigurace těchto prvků, můžete přesně určit, jak Hardwarové zdroje vašeho gadgetu se chovají. Vzhledem k tomu, že mnoho jednotlivců není možné provádět vrták samostatně, jsou k dispozici někteří skvělí designéři, kteří nám s takovými věcmi pomohou.

Pro svůj gadget můžete objevit vlastní jádra, která umožňují řadu úprav jádra, jako jsou správa parametrů, jako jsou guvernéři CPU, CPU, jakož i frekvence GPU, povolení/deaktivaci jádra CPU, úpravy I/O plánovače i dále. Pokročilí jednotlivci mohou tyto parametry upravit pomocí příkazů ADB, pokud však vaše nohy nejsou do takových věcí uzemněny, využití aplikace s vylepšením jádra může váš den vytvořit.

Výběr editora
Seznam příkazů ADB a také Fastboot příkazů pro Android

Můžete objevit spoustu aplikací pro měnič jádra, ale mnoho takových aplikací je vypláceno pouze. Zdarma poskytují přístup k zisku pouze k několika základním možnostem. Naštěstí máme nyní fantastickou aplikaci s nádherným uživatelským rozhraním, která poskytuje rozsáhlé volby pro správu parametrů jádra. Kernel Adiutor, jak se nazývá aplikace, je nabízen zdarma v obchodě Play, ale má všechny prémiové funkce aplikace Pro. Pokud jste dostali zakořeněný gadget Android s Androidem 4.O nebo vyšší, může být pro vás užitečnou volbou jádro Adiutor.

Pokud jste zvědaví na funkce Kernel Adiutor zahrnuje a parametry, které vám umožní spravovat, stačí zahodit oči na seznam níže:

CPU (frekvence, guvernér, napětí)

GPU (frekvence, guvernér)

Kalibrace barev obrazovky [RGB]

Wake (DT2W, S2W)

I/O plánovač

Sloučení jádra Samepage

Killer s nízkou pamětí (nastavení minfree)

Virtuální stroj

Build.prop editor

Nenechte si ujít
Jak prověřit CPU a také využití GPU na Androidu

Screenshoty

Kernel Adiutor rozhodně způsobuje, že jádro vylepšuje docela jednoduché, ale není předpokládáno, že je NOOBS využívá. Aplikace vám poskytuje přístup k některým citlivým nastavením, která, pokud je nesprávně nakonfigurována, může způsobit nestabilitu ve výkonu a poškození hardwaru. Pokud jste proto vybrali vyzkoušet jádro Adiutor, pokračujte pečlivě.

[GooglePlay url = ””]

Vytvořit plánovač úloh Tweak Conel pro zvýšení výkonu na Androidu
Vytvořit plánovač úloh Tweak Conel pro zvýšení výkonu na Androidu [část 1]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *