Nová mini-vedená MacBook Air Apple se údajně objeví v polovině 2022

Apple’s Mini-LED MacBook Air Revitalize se údajně objeví uprostřed roku 2022. Notebook, který se rovněž očekává, že přinese přepracovaný chassis Stejně jako upgradované interní, bude spíše odklon od MacBook Airs staré.

Podle nové zprávy společnosti MacRumors poté, co viděl poznámku o výzkumné studii Ming-Chi Kuo, bude nový MacBook Air Apple podniknout právní kroky proti 13,3palcové mini-vedené obrazovce, když dorazí do středních měsíců roku 2022.

Využití nového stroje z mini-LED nabídne výhody, jako je zvýšený kontrast a jas, podobné těm, které viděli 12,9palcový iPad Small-Apple je první mini-vedený produkt.

Nadcházející ‌macbook air‌ bude fungovat 13,3palcový mini-vedený displej, což by z něj učinilo druhý Mac, aby získal mini-vedené inovace po roce 2021 MacBook Pro, o kterém se říká, že zahrnuje mini-vedenou obrazovku, jak se očekává, jak se očekává Spuštění koncem tohoto roku. Mini-LED Inovace obrazovky přinesou významné vylepšení v kvalitě obrazovky MacBook, což umožní tenčí, lehčí styl a zároveň poskytne výhody, jako je vylepšený velký barevný gamut, vysoký kontrast a dynamický rozsah, jakož i pravdivější černochy.

Předchozí zprávy mají nový MacBook Air, který se zbavuje stylu Telltale, přičemž stále zachovává obecný tenký podvozek. Bloombergův Mark Gurman již dříve navrhl, že nový výrobce bude také zabalit nástupce M1 a poskytne mnohem větší rychlost – pravděpodobně s nižším využitím energie a produkuje menší teplo.

Apple má od nynějška ještě spoustu dveří a samozřejmě MacBook Air. Nové telefony iPhone, iPady, macbookové profesionály a Watches Apple jsou jen některé z hardwarových vydání, které očekáváme, že se vyskytnou před tímto rokem.

Stejně tak byste se mohli rádi podívat:

Stahování: Windows 11 vyvíjí 22000.71 Aktualizace ISO vydaná s novými widgety a dalšími

Jak dnes nastavit Windows 11 na Mac využívajícím boot tábor

Kompatibilita beta iOS 15 pro zařízení iPhone, iPad, iPod Touch

150+ iOS 15 skrytých funkcí pro iPhone i iPad [seznam]

Stáhněte si odkazy IOS 15 Beta 3 IPSW a také nastavení na iPhone i na iPad

IOS 15 Beta 3 Profil Data Stahování bez účtu vývojáře, tady je jak

Jak snížit iOS 15 beta na iOS 14.6 / 14.7 [tutoriál]

Jak nastavit MacOS 12 Monterey Hackintosh na PC [průvodce]

iOS 15 beta 3 / veřejná beta stahování očekávané datum vydání

Stahování: IOS 14.7 Konečné odkazy na IPSW, OTA profilový data spolu s iPados 14.7 Vydáno

Útěk z vězení iOS 14.7 Využití checkra1n, tady je návod [tutoriál]

Jak snížit iOS 14.7 a iPados 14.7 [průvodce]

Převeďte tovární kabelový apple carplay na bezdrátový Apple CarPlay ve vašem vozidle snadno, tady je jak

Apple View EKG App Hack: Povolit mimo nás v nepodporované zemi na sérii 5 a 4 bez útěku z vězení

Můžete nás dodržovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *