Údajné úniky Specifikace Galaxy S5, navrhuje, aby silná interní interní prvky zakončila chatrnou plastovou

vlajkovou lodí telefonů Galaxy S se blíží a blíže k tomu, aby se chrlila páté iterace, a jak by se očekávalo od jakéhokoli obrovského spuštění produktu, což jsou měsíce měsíce pryč, už začínáme vidět detaily, které únik z toho, co může Galaxy S5 vystupovat. Říkáme „květen“ jednoduše proto, že v tomto okamžiku by se cokoli mohlo změnit. Vzhledem k tomu, že produkt se neočekává, že vstoupí do hromadné výroby po dobu nejméně dalších několika měsíců, nechtěli bychom dát naše domy na něco, co zůstanou tak, jak mají zvěsti v tuto chvíli. To znamená, že na pověsti!

Nejnovější kolo informací pochází z korejských jazyků ET News a zdá se, že mají některé „průmyslové zdroje“, které jsou rádi, že se mohou podělit o to, co bude a nebude nalezeno uvnitř další velké věci Samsung.

Pro začátek, zvěsti v současné době připínají Galaxy S5 jako balení 3 GB RAM a dosud neznámého procesoru. Očekávali bychom, že tato část bude velmi záviset na území, ve kterém se sluchátko prodává, přičemž různé části se používají v různých zemích. Samsung to udělal v minulosti a nevidíme žádný velký důvod, proč nebude pokračovat v trendu s Galaxy S5.

Kamera-moudrý, říká nám ET News, že 16-megapixelový kamera směřující dozadu je v odvaze a že střelec směřující přední část přijde na 2 megapixely. Tato kamera bude pravděpodobně stejně použita pouze pro videohovory, takže tam žádný velký šok.

Napájení bude zřejmě poskytnuto baterií 4 000 mAh, přičemž Android 4.4 Kitkat dělá co nejlépe, aby šťáva natáhl co nejdále. Všechno, co může být vráceno jakoukoli verzí Touchwiz Samsung, se však rozhodne fackovat na něj.

Fotografie, které v současné době obíhají online, ukazují, že Galaxy S5 bude mít kovovou kostru, což znamená, že je velmi pravděpodobné, že skutečné tělo sluchátka bude i nadále plast, stejně jako zbytek řady chytrých telefonů Galaxy. To je škoda v našich knihách a v den a věku, kde nejen Apple, ale také HTC jsou schopni vyrábět smartphony vyrobené z něčeho jiného než chatrného plastu, je znepokojivé vidět, jak se Samsung drží na svých zbraních. Pravděpodobně jsou také vyrobeny z plastu.

Ve světě pověstí Galaxy S5 je to stále velmi rané dny, takže v nadcházejících týdnech nepochybujeme více. Doufejme, že začneme také získávat nějaké informace o velikosti obrazovky, mimo předběžný rozhovor o 5palcovém displeji, který v současné době vidíme.

(Zdroj: ETNEWS [Google Translate])

Můžete také chtít vyzkoušet:

Galaxy Gear 2 je nastavena na tenčí, lehčí a přijde sdruženo s Galaxy S5 [Report]

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *