Apple představuje novou sekci „Free on iTunes“ s bezplatnými televizními pořady a stahováním hudby

zdarma je vždy lákavé, a zatímco Apple možná vyřadil „iTunes Single of the Week“ Freebie nabídnout krátkou dobu Cupertino Giant je zpět s novou sekcí pro ty, kteří hledají čerstvý materiál bez obvyklého poplatku. Sekce výstižně pojmenované „Free on iTunes“ zahrnuje kromě televizních pořadů z některých renomovaných sítí melodie od nahrávání umělců, i když právě teď se zdá, že spotřebitelům ve Spojených státech.

Vzhledem k tomu, že se jedná o zcela novou sekci, má smysl, aby se jedná o podnik pouze v USA, stejně jako v pravý čas, očekávali bychom, že do seznamu budou také přidány další národy i regiony. Přesto, pokud máte účet z amerického iTunes, můžete se ponořit právě teď, stejně jako pokud hledáte nové hudby nebo televizní pořady, které můžete poslouchat, stejně jako sledovat, zdarma na iTunes by mělo sloužit jako a slušný výchozí bod.

Bohužel v tuto chvíli neexistují žádné filmy, ani hudební videa, avšak zdarma jsou zdarma, stejně jako ve skutečnosti je rozmanitost materiálu ke stažení poněkud působivá. Na iTunes může být objevena jiná skupina umělců, která se číhá v iTunes, od zvuku čistoty po guster, stejně jako s televizními epizodami poskytovanými jako Fox, MTV i Animal Planet, určitě objevíte něco, co uspokojí vaše vaše konkrétní vkus.

Propagace je nejen skvělá pro ekosystém Apple, protože, dobře, přiláká více lidí, aby prohlédli obchod pro novou hudbu i televizní epizody, ale protože se zdá, že se MAC výrobce zaměřuje na nadcházející a přicházející Umělci, je to také solidní krok pro trh, kde méně prominentní zpěváci i kapely se obvykle snaží získat expozici.

Obchod iTunes Music Store zůstává pro stahování digitální hudby go-to-Portal, v poslední době však bojoval oproti současným streamerům, jako je Pandora a Spotify. S nákupem Beats Electronics v loňském roce pro úhlednou částku 3 miliardy dolarů získal Apple také Beats Music, streamovací službu podobnou výše uvedenému, stejně jako pro to, že stále získává trakci, dny chytání soukromých skladeb i alb také alba Z iTunes se zdá být zpomalující.

Přesto, jak jsem již uvedl, je zdarma zdarma, a také pokud máte účet v USA iTunes, nezapomeňte nahlédnout zdarma na iTunes.

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *