Apple daný patent, který by mohl mít za následek všestranné iPhony i iPady

Apple, nedostal ani jeden nový patent, ale 54 z nich americký patent a kancelář ochranné známky, s jedním z těchto patentů v konkrétní potenciálně dlažbě. Metoda všestranné inovace obrazovky, aby se jeho metoda stala do budoucího iPhone nebo iPadu.

Patent s názvem všestranná elektronická zařízení vytváří ustanovení pro nové gadgety, které zahrnují nejen všestranné obrazovky, avšak také všestranné vnitřní prvky, které by umožnily přemístit nový gadget a ohýbat se metodami, které jsou v současné době nemožné. V rámci patentu se hovoří o univerzální obrazovce OLED, stejně jako Apple dosud nevyužívá žádný druh oledových obrazovek ve svých telefonech iPhone nebo iPady, už dlouho se hovoří, že taková obrazovka může být na jeho metodě v Nadcházející vydání pro společnost, s výrobcem iPhone v rozhovorech se společností Samsung a LG pro OLED displej nastavenou pro rok 2018.

Kromě pouhého umožnění, aby byl gadget ohnutý, patent také zmiňuje snímání inovací, které by mohly uznat, když jednotlivec ohýbá svůj hardware Apple, a pak jej odpovídajícím způsobem reaguje. To by mohlo znamenat například jednotlivci kroucení nebo ohýbání svého iPhone při nákupu, aby upravili svůj provozní režim nebo umožňovali ovládací prvky her v softwaru.

Patent společnosti Apple pro tuto novou inovaci uvádí, že by mohl být implementován v iPhone, iPad, Apple View nebo určitě jakýkoli typ jiného nositelného gadgetu, který může chtít v budoucnu udělat. Může to dokonce objevit v autě?

Flexibilní obrazovky jsou již nějakou dobu cílem pro tvůrce inovací, stejně jako existují obrazovky, jejich uvedení do věcí, jako jsou vlajkové lodi smartphony, se ještě neuskutečnilo. V tomto okamžiku stojí za to zopakovat, že Apple má mnoho patentů, které ještě musí vyrábět jakýkoli typ vydání hardwaru nebo softwaru. Apple je velmi rád patentován cokoli a cokoli, i když nemá žádný cíl jej využít, protože prostě nikdy nepochopíte, kdy může být k dispozici po ruce.

Všestranný iPhone? Jsme si zcela jisti, že by to bylo skutečně k dispozici v velmi užitečné.

(Zdroj: uspto)

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Tato bláznivá nápad iPhone 7 zabalí flexibilní, širokoúhlé obrazovky

Nový patent Apple navrhuje zaoblené obrazovky pro budoucí iPhony

Reflex je první univerzální smartphone na světě, umožňuje vám spravovat aplikace ohýbáním obrazovky

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *