Závěrečná aktualizace Android 4.2 přináší Widgety pro uzamčení a podporu více uživatelů společnosti Nexus 4 a Nexus 10

Nadcházející dny a týdny představují velmi vzrušující a zásadní čas pro Google a jejich výrobní partnery, s oficiálním vydáním vlny nových zařízení založených na Androidu nastavena tak, aby se nemířila žít. Nedávno oznámený smartphone LG Nexus 4, Samsung Nexus 10 a nové varianty již ohlašované Nexus 7 budou na trhu k dispozici velmi brzy a bezpochyby způsobí výdaje mezi komunitou milující Android. Aby se věci trochu více vzrušující, testeři začínají vidět, jak se Android 4.2 Jelly Bean prosazuje jejich testovací jednotky výše uvedených zařízení.

LG Nexus 4 již obdržel velmi pozitivní recenze a zdá se, že se stane jedním z nejpopulárnějších zařízení na trhu. Není známo, zda Samsung Nexus 10 bude moci konkurovat dominantnímu iPadu, ale tato aktualizace, která přináší další funkce oběma zařízením, to nemůže poškodit. Aktualizace Android 4.2 přináší schopnost používat widgety zámku obrazovky pro Nexus 4 a Nexus 10. Zážitek zařízení lze přizpůsobit widgety, které uživatelům umožňují interagovat se službami, jako jsou e -mail, kalendáře a kamera zařízení.

Ačkoli je zbrusu nové tabletové zařízení, Nexus 10 je významná podle nedostatečné podpory pro více uživatelských účtů. Aktualizace Android 4.2 tento problém vyřeší tím, že tuto funkci přinese do zařízení a umožní předávání břidlic kolem členů rodiny, přičemž každý z nich má na zařízení svůj vlastní osobní prostor. Každá jednotlivá osoba, která používá Nexus 10, bude moci mít svou vlastní individualizovanou oblast, která může být přizpůsobena jejich vlastnímu vkusu a používá se pro věci, jako je hraní, skladování vizuálních médií a interakce s aplikacemi z obchodu Play.

Ti, kteří plánují nákup buď Nexus 10 nebo LG Nexus 4, když jsou spuštěni, okamžitě dostanou velké malé překvapení ve formě bezprostřední aktualizace přinášející Android 4.2. Nezapomeňte okamžitě projít procesem instalace, abyste se mohli potěšit ve všem, co současná aktualizace na světě přináší spoustu populárního mobilního operačního systému. Musí to být jen otázkou času, dokud současní a noví majitelé Nexus 7 těží ze stejné aktualizace.

(přes Engadget)

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *