Apple omezuje iPhone XS a produkci XR, zde je pravděpodobný důvod, proč

kolem této doby kolem loňského roku analytici a prodejci prohlašují, že iPhone X byl flop od doby, kdy byly objednávky sníženy. IPhone X pak skončil jako nejvýznamnější telefon na planetě a ukázal, že když čtení čajových listů opět nefunguje.

To však nezastavuje přesně to samé, aby se to stalo znovu, když The Wall Street Journal hlásí, že Apple snižuje objednávky jak pro iPhone XS, tak i pro iPhone XR.

To přichází poté, co různé zprávy prohlašují, že prodejci Apple snížili své prognózy prodeje, přičemž doporučení je, že Apple objevuje obtížné předvídat poptávku po své nové sestavě, včetně iPhone XR, iPhone XS a iPhone XS Max. Podle zpráv pomalá poptávka v Číně nepomáhá.

I když objednávky řezání Apple nejsou nikdy velkým znamením, nebude pochyb o tom, že s vědomím, že s posílením typické prodejní ceny bude stále vypadat skvěle, pokud jde o obecné zisky. Snížení objemu nemusí být konec světa pro Apple, přičemž růst na trhu jako celku se rozumí zpomalením.

Pro prodejce to však není útěchu, protože jeden říká Wall Street Journal, že „růst opravuje velké množství hříchů. Když se zpomalí, začnou se skály objevovat ve spodní části oceánu. “ a „Služba s Apple je velmi riskantní, protože často zvrátí to, co slíbilo“.

Pokud jsou zprávy přesné, objednávky iPhone XR byly minimalizovány až o třetí, s navíc, brzy to bude možné. Vzhledem k tomu, že Apple nedávno oznámil, že během svých čtvrtletních příjmových volání již nebude sdílet prodejní čísla gadgetů, možná nikdy přesně pochopíme, jak přesně mnoho telefonů iPhone nabízí z své sestavy 2018.

(Zdroj: WSJ)

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Stáhněte si iOS 12.1.1 Beta 3 odkazy IPSW a OTA, TVOS 12.1.1, MacOS 10.14.2, WatchOS 5.1.2 Beta 2

Útěk z vězení iOS 12.1 na iPhone XS Max, který dosáhl Keenlab

Útěk z vězení iOS 12.0.1 Získává novou naději, protože byla zjištěna chyba Job Zero v iOS 12.1

2018 IPad Pro 11/12,9-palcový skleněný chránič obrazovky: právě zde jsou nejlepší nabízené dnes [seznam]

Downgrade iOS 12.1 na iOS 12.0.1 na iPhone nebo iPad, tady je jak

Stáhněte si iOS 12.1 konečné odkazy na IPSW, aktualizaci OTA pro iPhone i iPad

Útěk z vězení iOS 12.1 / 12.0.1 / 12 na iPhone i na iPad [aktualizace stavu]

Stáhněte si 2018 iPad Pro tapety pro jakýkoli typ iPadu, iPhone

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *