Delší laserový rytce Ray5 10W může vyrábět prakticky cokoli

, pokud chcete vyrábět prakticky cokoli, co nyní můžete udělat s jednoduchostí díky delšímu rytci laseru Ray5, který je nyní nabízen k nákupu za pouhých 459 $ , pokud však využijete speciální kód diskontní sazby R510WSAVE30, získáte jej za pouhých 429 $.

Tento produkt je schopen laserového gravírování na všechny typy materiálů včetně dřeva, kovu, akrylu, skla, kůže a další. Ve skutečnosti existuje mnoho různých druhů materiálů podporovaných touto věcí.

Laser s vysokou přesností znamená, že gravírování bude vypadat jen metodu, kterou chcete. Samotné zařízení může nakrájet dřevo až 20 mm tlustých a rytých akrylu až o tloušťce 30 mm.

Nastavení a využití rytce je jednoduché díky vestavěné 3,5palcové dotykové obrazovce kromě několika metod přenosu dat do stroje.

Vestavěná zabezpečení plamene zaručuje, že laser se okamžitě zastaví, pokud je detekováno cokoli, co by bylo detekováno. Rovněž bude existovat neustálý hluk z alarmu, aby se zajistilo, že si lidé situaci uvědomují, i když již nejsou ve stejné místnosti.

Potřebujete dostat své styly do delšího laserového rytce Ray5? Můžete to udělat s využitím aplikace v telefonu, WiFi, TF kartě nebo dokonce kabelové televizi USB, stejně jako rytí, stejně jako řezání v žádném okamžiku. Při nastavování můžete využít řadu softwarových aplikací se softwarovou aplikací pro Windows, MacOS a Linux vše podporované mimo bránu.

Delší web můžete prohlédnout mnohem více podrobností o tom, jak přesně funguje RAY5, jakož i na výběr, který poskytuje – a také tam, kde požadujete také na umístění vaší objednávky.

Je nezbytné poznamenat, že od 1. do 31. července, pokud dostanete zařízení Ray5 10W, získáte 5W modul zcela zdarma jako dárek. Od 1. července dále prvních 100 klientů, kteří si zakoupí zařízení Ray5 10W, získá dárkový balíček Newbie (v hodnotě 39,9 $). To vše, zatímco dříve zmíněný diskontní diskontní kupón R510WSAVE30 je rovněž použitelný během pokladny.

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Útěk z vězení iOS 15.6 na iPhone a aktualizaci stavu iPadu

Stáhnout: iOS 15.6 Konečné odkazy na IPSW OTA a také iPados 15.6 Out

Beta kompatibilní a podporované iPhone, iPad, iPod Touch zařízení

iOS 16 beta 4 ke stažení, datum vydání: Když se očekává, že Apple to seřídí?

Stáhnout: iOS 16 Beta 4 odkazy na ipsw pro iPhone, iPad Out for Devs

IOS 16 Beta 4 Profil Data Stahování aktualizace OTA bez vydání účtu DEV

Stáhněte si odkazy IOS 16 Beta 4 IPSW a také nastavení na iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plus, iPad [tutoriál]

Můžete nás dodržovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *