Dech beroucí sculpture sochařství

zde v Hackaday, pýcháme sami sebe na přivedení nejčerstvějších hacků. Nicméně, to neznamená, že chytíme všechny dobré věci poprvé kolem, stejně jako příležitostně dostaneme nápad na staršího projektu, který opravdu musel být pokryl poprvé kolem. Tento výjimečný okruh sochařství hodiny je nejlepším příkladem toho, že se prakticky dostal.

[Gislain Benoit] Vývoj se nazývá “věž” z dobrého důvodu: Je postaven v tom, co činí gigantickou skleněnou zkumavku. Invertovaná, stejně jako zdobená disky MDF, pyrex trubka stojí 5 stop (1,5 metru) vysoký, stejně jako je naprosto plněné elektronickou dobrotou. Existuje mnohem více než 2 100 diskrétních komponent namontovaných uvnitř na spirálový rámec důkladně ohýbaných vodičů, tvořící vertikální sochu, která zobrazuje čas na třech samostatných párech sedmi segmentů. Všechny logické okruhy diodové transitority jsou postaveny z diskrétních komponent; Byl použit čip, stejně jako k Spice věci nahoru, [Gislain] Použité LED diody na místě pravidelných diod kdekoli v okruhu. Výsledkem je konstantní světelná show, protože hodiny prochází jeho kroky.

Celá věc vypadá úžasně, stejně jako i napájení na základně pracuje v celkové prezentaci. Styl je trochu odklon od předchozích cirkulových sochařských hodin [Gislain], ale je to stejně krásné, stejně jako stejně jako mysliva, pokud jde o stavební potíže.

Díky [Maarten] pro opožděný nápad na toto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *