Baterie iPadu poskytne 10 hodin na jednom poplatku, uvádí se Steve Tasks

iPad je připraven v nás 3. dubna, přičemž předobjednávky začínají od 12. března. Roste humbuk o dotazech a také vyšetřování o tomto novém gadgetu mezi veřejností obecně, jakož i zejména o potenciálních kupcích. Všichni si přejí vědět, ověřit a znovu potvrdit cokoli před rezervací 12. března.

Steve úkoly tento týden hektické odpovídaly na e -maily. Tentokrát Steve ušetřil svůj čas reagovat na nedůvěru Johna Breedena GCN ohledně výdrže baterie iPadu, která byla vyhlášena Jobs během jeho prezentace 27. ledna v Yerba Buena Center v San Franciscu. Ve svém předchozím sloupci minulý týden Breeden vykazoval vážné vážné obavy a pochybnosti o odhadovaných 10 hodinách výdrže baterie iPadu, na kterou získal mnoho špatných komentářů od fanoušků Apple. Před odpovědí na tyto komentáře věřil, že je poněkud vhodné dát celý problém i jeho názor na Steva, když znovu pro jeho konečný názor.

Poslal jsem mu e-mail, aby řekl, že jsem nechtěl navrhnout, že lhal během prezentace iPadu, protože mě v jejich komentářích obvinilo řadu lidí. Lidé dělají prezentace psané obchodníky po celou dobu, které nejsou 100 % pravdivé, a také to neznamená, že lháři.

Breeden se dále zeptal potvrzení na jeden z komentářů, který byl podepsán jako „Steve Jobs“, a také dostal odpověď:

Promiň, nebyl jsem já.

A ano, dostáváme 10 hodin za 1,5 liber.

posláno z mého ipadu

Tady máš! Tato chytrá, svěží a také k bodu odpovědi Steve nyní ponechává jakýkoli typ otázky na 10 hodin výdrže baterie iPadu. [přes makrumory a TipB]

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Cena iPad Apple, funkce a dostupnost

iPad vs Kindle DX – přesvědčivé srovnání

Apple iPad z vězení – možnosti

iPad vs HP Slate – kde stojíte v této válce Mac vs PC?

Microsoft Carrier se objeví v den, kdy jsou oznámena data vydání iPadu. Překvapený?

Můžete se mnou dodržovat na Twitteru nebo se připojit k naší Facebookové fanpage, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google i Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *