5 důvodů, proč byste neměli získat Google Pixel 4

po četných únikech, pověstech a předběžných praktických videích, Google konečně spustil Pixel 4 a Pixel 4 XL. Smartphony pixelů čtvrté generace nabízejí zjevná vylepšení oproti sestavě Pixel 3. Pokud jste se chystali koupit Pixel 4, pak bychom vás povzbudili, abyste své rozhodnutí přehodnotili. I poté, co se jedná o vlajkovou loď smartphonu od společnosti Google, má toto zařízení s ním spojeno mnoho problémů. V tomto článku jsme poskytli pět hlavních důvodů, proč musíte přeskočit Google Pixel 4. Navíc jsme také sdíleli některé z nejlepších alternativ k Google Pixel 4, které stojí za to se podívat.

Proto byste v roce 2019 neměli získat Google Pixel 4.

SOUVISEJÍCÍ: To může být důvod, proč Pixel 4 nevydává v Indii

1. Nedostatek ultrawide kamery

Jedním z hlavních vrcholů celé sestavy pixelů je kvalita CAM. Nové smartphony Pixelů čtvrté generace nejsou tedy výjimkou. To znamená, že Google na Pixel neuložil ultrawide objektiv 4. Kalifornie Tech Gigantic připustila, že Ultrawide je zábava, ale teleobjektiv je mnohem důležitější. V současné době se ultrawideová čočka stala nutností pro mnoho uživatelů smartphonů. Nedostupnost Ultrawide Cam ve světě smartphonu zaměřeného na kameru bude naprosto ovlivnit prodej Pixel 4.

Další hlavní chybou s vačkou Pixel 4 je neschopnost natáčet 4K videa při 60 snímků za sekundu. Každý hlavní vlajkový smartphone běžného proudu umožňuje uživatelům střílet na 4 k60fps, ale bohužel Pixel 4 ne.

2. Zastavený design

Konstrukční jazyk celé řady Pixel je poněkud podobný. První dvě generace chytrých telefonů pixelů obsahovaly záda dvoubarevného skla a kovového designu. Zatímco jak pixel 3, tak pixel 3 xl měly kompletní skleněnou konstrukci. Tentokrát kolem Google provedl jemné změny v estetice designu smartphonu. Design Pixel 4 je nyní mnohem minimalističtější. To znamená, že ve srovnání s vlajkovými zařízeními, jako je Aura Glow Galaxy, note 10+, iPhone 11 Pro a spousta dalších.

Na přední straně zařízení se nachází soli čip a spousta dalších senzorů, díky nimž je horní rámeček tohoto smartphonu výrazně tlustý. Tyto senzory umožňují funkce, jako je odemknutí obličeje a smysl pro pohyb. V přítomnosti téměř smartphonů bez rámu, jako je OnePlus 7T Pro, vypadá Pixel 4 skutečně zastaralá.

3. RIP stereo reproduktory a senzor otisků prstů

Dalším hlavním problémem spojeným s Google Pixel 4 je nedostatek stereofonních reproduktorů směřujících přední část. Až dosud měl každý chytrý telefon pixelů stereofonní reproduktory. Tyto stereofonní reproduktory zvýšily zkušenosti s spotřebou médií vypálením zvukového ideálu z přední strany zařízení. Stojí za zmínku, že Pixel 4 si stále zachovává stereofonní reproduktory, ale nejsou směřovány vpředu. Hlavní reproduktor zařízení je nyní posunut vedle portu USB-C zařízení.

Google zcela vykopal senzor otisku prstu na Pixel 4 ve prospěch odemknutí obličeje. V důsledku toho lze aplikace, které vyžadují ověřování otisků prstů, nyní používány pouze s PIN nebo heslem. Tímto problémem je ovlivněno mnoho bankovních a online kabelek.

Nenechte si ujít: Stáhněte si tapety Android 10 & Pixel 4

4. Špatná výdrž baterie

Google Pixel 4 a Google Pixel 4 XL patří mezi spoustu smartphonů Android, které mají displej s osvěžovací rychlostí 90 Hz. Díky vysoké rychlosti osvěžujícího rozhraní vypadá uživatelské rozhraní mnohem citlivější a všechno se cítí hladce. Je smutné, že vysoký displej osvěžující rychlosti na těchto zařízeních spotřebovává značné množství baterie. Tyto dva smartphony nebudou trvat mnohem více než jeden den za jediný poplatek. Kromě toho se spíše než posílení nebo udržování stejného množství baterie Google rozhodlo minimalizovat baterii 2900 mAh v Pixel 3 až 2800MAH v Pixel 4.

5. Pixel 4 je předražený

A konečně, základní varianty obou pixelů 4 a pixelů 4 xl jsou mírně předražené. Cenový štítek 799 $ Pixel 4 je podle žádného označení jeho funkcí. Základní varianty těchto zařízení navíc přicházejí pouze s 64 GB úložiště. Na trhu smartphonu Android nyní mnoho vlajkových zařízení přichází s úložištěm nejméně 128 GB.

Nejlepší alternativy k pixelu 4

Pokud jste se rozhodli neinvestovat své těžce vydělané peníze na Pixel 4, pak by na vás tyto alternativy k Pixel 4 mohly zapůsobit.

iPhone 11: Poprvé nejnovější gen iPhone stojí o 100 USD méně než Pixel 4. iPhone 11 je nejlepší alternativou k Pixel 4 a dokonce zabalí ultrawide kameru.

OnePlus 7T Pro: Pokud přísně chcete přísně chcete získat vlajkovou loď Android Smartphone, můžete získat OnePlus 7T Pro. Tento smartphone OnePlus používá úžasný výkon a je dodáván také s displejem osvěžovací rychlosti 90 Hz.

Samsung Galaxy Note 10: Pokud jste plánovali získat verzi XL ve čtvrtém generálním pixelu, pak by vás Galaxy Note 10 společnosti Samsung mohla zapůsobit. Poznámka 10 sportuje vynikající panel OLED a je trojitýnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *