Downgrade iPhone 3.1 až 3.0.1

V souladu s průvodcem krok za krokem vám pomůže snížit váš iPhone pomocí firmwaru 3.1 na firmware 3.0.1. Pro ty z vás, kteří upgradovali na iPhone 3.1, možná zjistili, že váš gadget bude uzamčen a neohrabatelný, protože nástroje pro útěk a odemknutí vězení nejsou pro iPhone OS 3.1. Naštěstí stále existuje způsob, jak snížit váš telefon z firmwaru 3.1 na 3.0.1. Vyzkoušel jsem to na svém iPhone 3G a funguje to úplně na něm. Měl by také pracovat na původním iPhone (aka iPhone 2G). Tato technika nebude fungovat na iPhone 3GS. Také si zde poznamenáte, že i když vám tato technika pomůže snížit váš firmware od 3,1 do 3.0.1, váš základní pásmo nebude snížen, což znamená, že jej prozatím nemůžete odemknout.

Krok 1: Stáhněte si a nastavte iTunes 9, pokud jste tak již neučinili.

Krok 2: Stáhněte si firmware iPhone OS 3.0.1 pro váš iPhone (3GS, 3G a 2G). Odkazy ke stažení jsou uvedeny níže.

Krok 3: Nyní zkopírujte a vložte stažená data .ipsw v dodržování umístění:

Mac OS X: “~/knihovna/iTunes/iPhone Software Applications” Windows 7: “\ Users \ [Username] \ AppData \ Roaming \ Apple Computer \ iTunes \ iPhone Software Application Application ] \ AppData \ Roaming \ Apple Computer \ iTunes \ iPhone Software Application Applications “Windows XP:” \ Dokumenty a Nastavení \ [Username] \ Application Data \ Apple Computer \ iTunes \ iPhone Software Application Aktualizace ”

Krok 4: Propojte svůj iPhone s počítačem a spusťte iTunes, stiskněte a podržte stisknutím tlačítka Essential a poté klikněte na „Obnovit“.

Vyberte firmware 3.0.1 .IPSW data, která jste stahovali v kroku 2, a přiveďte je zpět. Během procesu přivedení zpět vám iTunes hodí chybu 1015, která řekne:

IPhone „váš iPhone“ nemusí být obnoven. Nastala neznámá chyba. (1015)

Stačí ignorovat tuto chybu a zavřít iTunes.

Váš telefon bude nyní v režimu hojení a zobrazí se logo iTunes a USB konektor.

Krok 5: Začněte QuickPwn 2.2-1 (odkaz ke stažení níže) a proveďte postup, který vám společnost QuickPWN vyzve k resetování zařízení:

Jakmile se váš iPhone restartuje, zavřete QuickPN.

Krok 6: Začněte iTunes znovu pomocí původní AT&T SIM karty. iTunes by nyní měl zobrazit verzi firmwaru jako 3.0 nebo 3.0.1 v závislosti na tom, který firmware jste se rozhodli downgrade v kroku 2.

Krok 7: Nyní můžete útěk z vězení iPhone, který jste snížili z firmwaru 3.1 na 3.0.1 tím, že jste zde zveřejnili průvodce krok za krokem.

Neváhejte se mě úplně zeptat na jakékoli obavy týkající se jakéhokoli problému, se kterým se můžete během procesu snižování setkat.

Aktualizace 1: Nyní je možné downgrade iPhone 3GS z firmwaru 3.1 na 3.0. Dodržujte průvodce krok za krokem zveřejněným zde k downgrade iPhone 3GS s firmwarem 3.1 na firmware 3.0.

Aktualizace 2: Útěk a odemknutí vězení a odemknutí je nyní možné pro firmware iPhone 2G a iPhone 3G. Dodržujte celkovou průvodce krok za krokem zveřejněným zde v nákupu útěku z vězení a odemkněte iPhone pomocí firmwaru 3.1.

AKTUALIZACE 3: Nyní je možné downgrading základního pásma pro iPhone 3G Firmware 3.1. Celkový průvodce krok za krokem k tomu, jak přesně snížit svůj základní pásmo od 05.11.07 do 04.26.08 zde.

Stáhněte si QuickPwn 2.2-1 pro Windows

Stáhněte si firmware iPhone OS 3.0.1 pro:

iPhone 3GS

iPhone 3G

iPhone 2g

Stáhněte si iTunes 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *