Apple TV Firmware 6.1 (11d169b) vydáno, tady je to, co je nové

uprostřed dobře propagovaného vydání iOS 7.1 dnes, Apple také upustil pozoruhodnou ránu do firmwaru Apple TV, čímž se číslo verze dostal do iOS 6.1. Hlavním prvkem aktualizace je nově objevená schopnost skrýt kanály a my zde máme zbytek klíčových detailů.

Během minulého roku Apple přidal skóre kanálů do seznamu jeho set-top boxu-viděno spoustou jako akce k uvolnění Google Chromecast. Neuvěřitelně levný dongle HDMI pátracího gigantu se prodal ve velkém počtu, a zatímco po dlouhou dobu to vypadalo, jako by Apple šel po cestě uvolnění připojené televize, obnovené zaměření na Apple TV naznačuje něco jiného.

Přidání mnoha nových kanálů a služeb bylo pro Apple TV obecně skvělé, ale nedávný tlak přinesl na domovskou obrazovku uživatelského rozhraní slušné množství nepořádku. U iOS 6.1 však uživatelé mohou odstraňovat kanály, jak si přejí, a proces toho je poměrně snadný.

Po aktualizaci podržte tlačítko středu na dálkovém ovladači Apple TV a stiskněte tlačítko Play, které odstraní uvedenou aplikaci z hlavní nabídky. Alternativně můžete procházet aplikací Nastavení, vybrat možnost hlavní nabídky a odtamtud třídit své aplikace a služby.

Je to všechno v pořádku a dobré, že Apple přinesl jako televizní kanál Red Bull a síť WW obtěžování.

Jako vždy, existuje spousta oprav chyb a vylepšení výkonu s touto aktualizací Apple TV, i když se nezdá, že ovocná společnost do tohoto vydání zabalila mnohem víc.

Stáhli jsme iOS 6.1 pro Apple TV a v současné době si s ním hrajeme. Pokud narazíme na něco jiného, určitě tento příspěvek odpovídajícím způsobem aktualizujeme, a pokud náhodou najdete šikovnou malou funkci nebo vylepšení při protažení přes čerstvě aktualizovanou Apple TV, pak nám v komentářích dejte vědět sekce níže.

Apple TV 2G 6.1 (11d169b)

Apple TV 3G 6.1 (11d169b) [starý model]

Apple TV 3G 6.1 (11d169b) [nový model]

Můžete také chtít vyzkoušet:

Stáhněte si iOS 7.1 Final IPSW pro iPhone a iPad [Odkazy na přímé stahování]

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *